De nieuwbouw aan de achterzijde van ons pand is helemaal klaar!

Medio mei jl. gaven we u al bericht op deze website dat de ruwbouw nagenoeg gereed was. Inmiddels is de aannemer vertrokken, hebben we de herinrichting met alle machines voltooid en hebben we voldoende ruimte beschikbaar voor eventuele uitbreiding in de toekomst. Voor de huidige situatie vormen de circa 250 m2 extra die toegevoegd aan het bestaande deel van onze productiehal een grote verbeterslag voor wat betreft de stroomlijning van het productieproces. Bovendien biedt de hal nu een ruimtelijker aanzicht, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer. Bij gelegenheid laten we de uitbreiding aan ons bedrijf graag aan u zien!

Klik op de foto’s hieronder voor een grotere weergave.

[button size=’large’ color=’#ffffff’ background_color=’#015092′ font_size=’16’ line_height=” font_style=’normal’ font_weight=’800′ text=’Terug naar overzicht’ link=’https://rotoko.nl/nieuws/’ target=’_self’]

andere artikelen

Rotoko Metaal Bewerking BV Roosendaal

Rotoko bestaat 35 jaar

Een heugelijk moment Rotoko bestaat al 35 jaar. Op 1 november 1985 opende Rotoko zijn deuren. Cor en Leo zijn samen Rotoko begonnen en is

Rotoko Machinale Bewerkingen

NIEUW | kotterbank FEMCO BMC110-t4

Rotoko beschikt over de FEMCO BMC110-t4, dit biedt meer mogelijkheden met grotere producten. met de FEMCO BMC110-t4 is het mogelijk om 4000x2050x1750 mm ijzer te