Wil jij ook leren én werken? Verspanen is een boeiend vak!

Op de bovenstaande foto zien we bbl leerling, Ralph Bol, die zijn diploma Conventioneel verspanen heeft behaald bij de Stichting Vakopleiding Metaal te Etten-Leur en Rotoko (praktijk) en nu ook de vervolgopleiding CNC verspanen gaat volgen. De collegae van Rotoko hebben er in ieder geval alle vertrouwen in dat ook die opleiding binnen zijn capaciteit ligt en wensen Ralph veel succes voor de toekomst!

[button size=’large’ color=’#ffffff’ background_color=’#015092′ font_size=’16’ line_height=” font_style=’normal’ font_weight=’800′ text=’Terug naar overzicht’ link=’https://rotoko.nl/nieuws/’ target=’_self’]

andere artikelen

Rotoko Metaal Bewerking BV Roosendaal

Rotoko bestaat 35 jaar

Een heugelijk moment Rotoko bestaat al 35 jaar. Op 1 november 1985 opende Rotoko zijn deuren. Cor en Leo zijn samen Rotoko begonnen en is

Rotoko Machinale Bewerkingen

NIEUW | kotterbank FEMCO BMC110-t4

Rotoko beschikt over de FEMCO BMC110-t4, dit biedt meer mogelijkheden met grotere producten. met de FEMCO BMC110-t4 is het mogelijk om 4000x2050x1750 mm ijzer te