Visie en motivatie zijn onmisbaar om duurzaam werken mogelijk te maken.

Vanaf de prille start van ons bedrijf in 1985 is onze bedrijfsvisie eigenlijk altijd helder geweest en niet wezelijk veranderd; Met plezier en enthousiasme willen we onze klanten in alle opzichten vakwerk leveren. Daarom blijven we investeren in zowel mensen als techniek. Zelfs in tijden dat het even wat minder gaat. Want juist dan is het belangrijk om principes niet los te laten.

Alle inspanningen richten op een zo optimaal mogelijk resultaat tegen een zo scherp mogelijke prijs, is en blijft onze uitdaging. En toch ook blijven investeren in mensen, machines, communicatie intern en extern. Rotoko maakt het mogelijk door nog scherper te kijken naar inkooptrajecten. Door economisch en toch duurzaam te werken en natuurlijk altijd veiligheid als prioriteit te handhaven.

Wilt u onze motivatie en kennis een keer in de praktijk testen? Bel ons vandaag nog voor meer informatie of vraag een vrijblijvende begroting aan, 0165 – 56 40 27 Wij zijn u graag van dienst!

 

Prettige werksfeer

Bij Rotoko wordt gewerkt in een informele werksfeer. Onze medewerkers hebben niet alleen oog voor elkaar, maar ook voor de belangen van de klant.

Als het nodig is en er ontstaan problemen bij de verwerking van een order, zetten we graag ‘een tandje bij’. Een kwestie van motivatie vinden we dat.