Uitbreiding bedrijfspand ligt goed op schema

Enige tijd geleden lieten we alleen de tekeningen zien van de aanbouw van ons bedrijfspand. Inmiddels kunnen we u de vorderingen tonen. De ruwbouw is nagenoeg voltooit, alleen aan de vloer en het dak wordt nog gewerkt.

Op de foto aan de binnenzijde van de nieuwbouw staat de oude binnenwand voorlopig nog. Hierdoor is het goed zichtbaar welke ruimte erbij gaat komen. Zodra we weer nieuws hebben over onze uitbouw laten we het od deze pagina aan u zien. Wordt vervolgd…

Klik op de foto’s hieronder voor een grotere weergave.

[button size=’large’ color=’#ffffff’ background_color=’#015092′ font_size=’16’ line_height=” font_style=’normal’ font_weight=’800′ text=’Terug naar overzicht’ link=’https://rotoko.nl/nieuws/’ target=’_self’]

andere artikelen

Rotoko Metaal Bewerking BV Roosendaal

Rotoko bestaat 35 jaar

Een heugelijk moment Rotoko bestaat al 35 jaar. Op 1 november 1985 opende Rotoko zijn deuren. Cor en Leo zijn samen Rotoko begonnen en is

Rotoko Machinale Bewerkingen

NIEUW | kotterbank FEMCO BMC110-t4

Rotoko beschikt over de FEMCO BMC110-t4, dit biedt meer mogelijkheden met grotere producten. met de FEMCO BMC110-t4 is het mogelijk om 4000x2050x1750 mm ijzer te