Rotoko heeft weer een nieuwe aanwinst…

Ons machinepark is recent aangevuld met een Okuma MacTurn 50 draai/frees centrum. Op de foto ziet u hoe de machine gelost wordt aan de achterzijde van ons bedrijfspand. Onze capaciteit groeit aanzienlijk met deze machine, die beschikt over een 4e en Y as in freeskop. De draaidoorsnede is 610 x 1.500 mm. Wilt u meer weten over deze machine er waar hij toe in staat is neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies.
Okuma-MacTurn50

[button size=’large’ color=’#ffffff’ background_color=’#015092′ font_size=’16’ line_height=” font_style=’normal’ font_weight=’800′ text=’Terug naar overzicht’ link=’https://rotoko.nl/nieuws/’ target=’_self’]

andere artikelen

Rotoko Metaal Bewerking BV Roosendaal

Rotoko bestaat 35 jaar

Een heugelijk moment Rotoko bestaat al 35 jaar. Op 1 november 1985 opende Rotoko zijn deuren. Cor en Leo zijn samen Rotoko begonnen en is

Rotoko Machinale Bewerkingen

NIEUW | kotterbank FEMCO BMC110-t4

Rotoko beschikt over de FEMCO BMC110-t4, dit biedt meer mogelijkheden met grotere producten. met de FEMCO BMC110-t4 is het mogelijk om 4000x2050x1750 mm ijzer te