Omdat onze gezondheid niet vanzelfsprekend is.

Rotoko heeft recent een partnership afgesloten met Aleco sportvision voor ondersteuning (sponsoring) van begeleiding van sporttalent én het begeleiden van Rotoko personeel voor verbetering fysieke kenmerken en daarmee de algehele gezondheid. Tevens kunnen er indien nodig blessurebehandelingen geboden worden om revalidatie trajecten te versnellen. Gezond bewegen én slim bewegen kan immers zowel tijdens sporten als werken.

Links op de foto (gemaakt in onze spreekkamer) mede-eigenaar André de Klerk namens Aleco samen met Leo Koetsenruijter.

[button size=’large’ color=’#ffffff’ background_color=’#015092′ font_size=’16’ line_height=” font_style=’normal’ font_weight=’800′ text=’Terug naar overzicht’ link=’https://rotoko.nl/nieuws/’ target=’_self’]

andere artikelen

Rotoko Metaal Bewerking BV Roosendaal

Rotoko bestaat 35 jaar

Een heugelijk moment Rotoko bestaat al 35 jaar. Op 1 november 1985 opende Rotoko zijn deuren. Cor en Leo zijn samen Rotoko begonnen en is

Rotoko Machinale Bewerkingen

NIEUW | kotterbank FEMCO BMC110-t4

Rotoko beschikt over de FEMCO BMC110-t4, dit biedt meer mogelijkheden met grotere producten. met de FEMCO BMC110-t4 is het mogelijk om 4000x2050x1750 mm ijzer te